Hiljaista lauantaipäivää, ainakin meillä. siinä ehtii hommiensa välissä miettiä yhtä ja toista.

En tiedä olenko mitään järkevää miettinyt, mut ei ne aivot pysähdy kuin hetkeksi yösydännä ja silloinkin voivat unia tuottaa. Eilen tuossa olin isännän mukana ryskypäivillä ja sain samalla reissulla ompelukoneeni korjautettua joten sain ommeltua päreet loppuun ja korin koottua, uusi pitäisi nyt aloittaa.

Kallista lystiä se on tuo korjaus ammatti ihmisen tekemänä, no oli hän purkanut ja puhdistanut liat pois, jospa se nyt taas toimisi, Sääli vähän on hyvää lahjakonetta kahvipussi ompelussa käyttää vaan kun vanhakin kiukuttelee, Ajattelin jo että haen vanhan poljettavan koneen käyttöön, niitä on useampikin. ellei ole rosvot vieneet tuolta autiosta  talosta.

Niin niitä ajatuksia, kohu uutinenhan on ollut monta päivää hevosenlihan markkinointi, onkait tuota hevosen lihaa aina syöty suomenmaassa eikä mitään kohua ole ollut,

Mikäs sen parempaa, kuin meetvurstimakkara  ja on muutakin vanhaa ja hyvää.

Nyt on kauppoihin ilmestynyt (joihinkin) kirnupiimää, meidän kielellä "huitua". Ostin sitä ja keitin huituvellin, osaa se olla hyvää.!!

Juomanahan se on tosi hyvää, esimerkiksi kesällä heinäpellolla ja muissa hommissa, on ravintookin samassa.