Hyvää huomenta vaan ,kaunis syys päivä on tulossa tosin lupasi vielä kovaa tuulta tänne perämeren rannikolle. Vaan kyllä se Suomalainen kestää.  Saimme tuossa eilen porkkanatkin maasta ja säilöön, onpahan yksi huoli poissa, kunpa vaan säilyisivät. Taitaa nyt olla lauantai, pitäisi varmaan vähän mattoja tuulettaa välillä ja muutenkin siivoilla. 

Tässä tulee syksyn satoa sain eilen niitattua neljä kori, oikeastaan tässä on yksi kori ja toinen on kassin malliseksi tehty.

Tässä on toinen kassin mallinen ja sitten tyttärelle iso lanka koppa ilman sankaa, hänen toivomuksestaan. Tämän syksyn viisi koria ovat kaikki Juhla mokka pusseista, nyt vaihdan Kulta Katriinaan, vaihtelu virkistää.

Menin tuossa eilen tuonne sängyn luo kuvaamaan noita koreja, otin kuvan tuosta peitteestä, ainoa tilkkutyöni,   Sain joskus kasan tuollaisia kaupan kangas näyte pakkauksia, neliön muotoisia, samaa tyyliä olevia.  Halkaisin ne neliöt kulmittain ja tällainen siitä sitten tuli.  Reunat ja alukangas on tuollaista , kuten kuvasta näkyy.