Pistänpä tähän yhden kuvan jälleen töllötystöistä. Tänään on olla töllötetty ja vietetty rauhaisaa  Pitkääperjantaita, ja se tuntuukin pitkälle, kun istuu ja ihmettelee, täyttää ristikkoo tai katsoo töllöä, jos on sellaista mitä viitsii katsoo.

 Kaikki ohjelmat on lähes samanlaista hömppää ja jumalattomuutta, jota ei viitsi katsoo. Mikä kauheinta katsottavaa on nuo näytelmät, kulkueet Jeesuksen ristin tiestä. Aivan kuin pilkkaa ja häväistystä, ketä ne puhuttelee, ketä ne vetää todella kääntymään Jumalan puoleen.

Voi mailmaa pehennuksen tähden, voi sitä jonka kautta pahennus tulee.

En voi uskollani kerskua, enkä esikuvana olla, opettajaksi minusta ei ole, mutta se toivo ja halu on, että jaksaisin seurata Jeesuksen askelia aina golgatan ristin juureen.Armoa ja anteeksiantamusta kerjäten.

Nyt ei ole käsitöiden teko aika, huomenna on perheen kokoontuminen, yhteiseen kokkoiltaan, makkaran paistoon ja muuta hauskaa.

Tässä kolmet seiskaveikka sukat.

Ihailen näitä vanhan ajan sisustus elementtejä, Tämän naulakon peitteen ostin edelliskesänä eräältä kirpparilta. Tämän käyttäjät vain ovat harvassa tänä aikana. Ennen oli pesukommuuti, ja naulakko jokaisen tuvassa.

 "En maailmasta löytää,voi rauhaa iloa, minulle Jeesus annat, ne ristis juurella.Ah, auta siellä pysymään, sinulle aina elämään."

virsi.76:5