Niin ne näkyy jotkut runoilevan. Minä tulin eilen siihen tulokseen, että hain uunipuita valmiiksi ja laitoin aamulla uuniin tulet. Kovin on nuo ilmat koleat ja kosteat, että ihan senkin vuoksi on kiva lämmittää uunia. Siinäpä sitten ajattelin tehdä leipätaikinan ja totesin, ei ole hiivan palaa. Vanhaan malliin soitto naapurille (mikä vanha malli, ei ennen ollut puhelimia) no ei hälläkään  ollut, mutta oli käynti kaupoilla ja toi systerille hiivaa  ja tässä on lopputulos.

marssi oulu 009.JPG

Ei kaikki yhteen kuvaan sopineet, nyt on jälleen pitkäksi aikaa purtavaa ja vara antaa kulkijan käteenkin.

marssi oulu 001.JPG

Siinäpä pullia paistellessa ehti katsomaan paraatia ja yritin kuvatakkin. Sain kuvaan sen mitä halusinkin, Suomen liput. Siellä ne vihreät Oulussa nyt pohtii, että miten saisi vapaasti halveksia ja pilkata pyhiä arvoja. . Kaikki rajat ja rajoitukset pitäisi kait poistaa. Mihin tämä maailma on menossa. Menossa kohti tuomion päivää.

Nyt, kun Jumalan sana on poljettu lokaan ja ihmiset elävät himojensa ja halujensa mukaan, on kuin Sodomassa, ei pelätä Jumalaa eikä hävetä ihmisiä, kuten vanhat sanoi. Mutta Raamatussa on ennustus, että tulee nälkä ja jano, ei leivän nälkä, eikä veden jano, vaan Herran sanojen kuulemisen nälkä. Ihmiset hoippuvat merestä- mereen, etelästä- pohjolaan, etsien Jumalan sanaa eivätkä löydä.  Jumala armahda ja varjele Suomen kansaa. Anna viisautta uudelle hallitukselle hoitaa ystävyys ja naapuruus suhteet Suomen edun mukaisesti.