Tuli tuossa aamusella mieleen vanhat, hyvät ajat. Ei mitään niin huonoa, ettei jotain hyvääkin oisi ollut. Nyt luetaan-ja kuullaan postin ym ongelmista, mikään ei enää kannata.

Asia juolahti mieleeni siitä, kun ennenvanhaan muistettiin tuttujaja ystäviä korteilla ja kirjeillä, kuinka on tänään. Viikolla oli  neljän läheisen syntymäpäivä, ei mitään pyöreitä, mutta kuitenkin "vanhaan aikaan" oisi kaunis kortti toivotuksineen lähetetty ja mikä ilo se oisi ollut saajalle.

 Nyt on nää koneet ja vempaimet ja laitetaan niillä viestiä, no, näkeehän se saaja että muistettu on, Itse olen kerännyt kaikki kortit vuosien ajalta, nytkin aivan äsken lajittelin laatikoiden sisältöä ja tuli eteen nippu äitienpäivä kortteja, siinä meni lueskellessa aikaa, liikuttavia hetkiä. En tiedä selaako kukaan korttejani minun jälkeen, sepä ei ole minun murheeni, me lapsena vierailimme  joskus vanhan tädin luona, ja kuinka kiva oli kun baimme katsella hänen korttejaan joita oli kenkälaatikossa. Ne sadanvuoden takaiset kortit olivat niin ihania .