Hyvää syksyisen harmaata päivää kaikille, ajattelin jatkaa sitä juttuani siitä kierrätyksestä, kun se jostain syystä jäi kovin lyhyeksi edellisellä kerralla.  Tosiaan kiertelemme kirpputoreja aina missä liikumme, ei niinkän oman tarpeen vuoksi vaan jos sattuu löytymään jotain mitä lasten perheet kerää. Paljon on sellaisia Arabiankin astiastoja joita ei enää valmisteta, joten ainoa ostopaikka on kirppari. On sellaisia myyjiä jotka haluaa vain saada tavaran myydyksi, ei rikastuakseen ja näistä pöydistä voi tehdä hyviä löytöjä.

  Tosin on paljon kuluneitakin astioita, esimerkiksi pestään Myrna astioita pesukoneessa ja nehän ei sitä kestä, ainakaan vanhemmat tuotteet, siispä hoidetaan arvokkaat tuotteet asiaan kuuluvalla huolella.

  Yksi kierrätys mallihan on nämä kahvipussi tuotteet, itse olen nyt kaksi vuotta tehnyt koreja ja kasseja isompaa ja pienempää, tilauksesta tai muuten. Pitkälti toistasataa koria on mailmalle lähtenyt. Koreihin saa vaihtelua monella tapaa, esimerkiksi taittelemalla pussin erilailla ja pussejahan on tänä aikana tarjolla moneen makuun, ihmiset hyvin mielellään keräävät pusseja ja toimittavat kun tietävät, että joku tekee jotain.  Pitäis kait taas aloittaa talven urakka kun täyttyy toi huone pusseista.