Eikös se ole sunnuntaina syyspäivän tasaus, siis yö ja päivä saman mittaiset. Nyt se sitten muuttuu, yöt pitenee ja päivät lyhenee, se on se vuodenkierto niin. Pikkuhulijaa olen pihan kukkasia laitellut, orvokeita ja muuta sopivaa kippaillut maahan ja jotain tuonut sisälle aivan kiinnostuksenkin vuoksi, katson miten niille käy sisällä.

 Muratti on nyt ollut kaksikesää piharuukussa, toin sen jälleen sisälle, hyvin on kesän viihtynyt. Viimme joulun joulutähti on myös ollut ulkona seinustalla kukkapenkissä, viihtynyt myös hyvin. istutin senkin ruukkuun ja katson mitä tuleman pitää, kukkiiko vai kuolee.

Trampoliinin,- ja pihakeinun riisuin  ja vein osat suojaan talven tuiskuilta, en tiedä vieläkö tulevana kesänä tramppaa  tarvii laittaa, kovin vähän sille oli käyttöä.  Pienten käynnit vähenee  ja jokaisella on kotona tramppikset. Toista oli silloin kun pappa tuon osti, ei toisilla  vielä ollut ja omat lapset ja lastenlapset  porukalla pomppivat. Olikait se Luojan varjelus ettei mitään vahinkoa siinä sattunut.

Kyllä sitä monenlaista touhua, menoa ja meininkiä oli. Välillä joku varpaansa potkaisi pois sijoiltaan,  no pappa käytti "jäsenkorjaajalla  niin vaivat parani.

Huomenna on kait Maurin päivä ja luvattu myrskyä, ei vissiin niin pahaa kuitenkaan kun oli -82 Maurin päivänä. Olin silloin sairaalassa, tuolla  merenrannalla ja ikkunasta myrskyä seurasin. Se oli se Tularemia, jänisruttokesä, kolmeviikkoa olin sairaalassa,