suvi suloinen, kauniisti joka paikkaa Koristaa kukkanen. No jospa ne koristaisi koulujen päättäjäisten aikaan jolloin sitä suvivirttä perinteisesti on laulettu. Vieläköhän sitä jossain lauletaan? Äitienpäivä menee aika harmaissa merkeissä, ehkä aurinko kuitenkin välillä paistaa, ehkä jokunen ehtii kahvillekkin poikkeemaan.Olen miettinyt ja odottanut ilmojen lämpenemistä, että oisi ajeltu jonnekkin leiripaikalle viikonlopuksi. Ilmat ei lämmenneet ja niin on ladon räystään alla sellainen jääpenkka  ettei saa autoa katonalta pois.

No, tässäpä ollaan ja katotaan mitä tuleman pitää. Menoa ja kulkua kyllä näyttää riittävän, tiedossa on monenlaista. Joskus pakkaa jo vähän kyllästyttään tuo touhu, vaan kait sitä on muassa mentävä kun on pappi aamenen sanonut. No en minä tiedä että kaikki touhu kuuluu siihen mitä  papin  eessä on luvattu. Voin olla väärässä.

Ikä ja sairaudet tekee tehtävänsä. kaikki eivät vain halua sitä myöntää, pitäisi mennä ja touhuta kuin nuorena.  Mutta joskus se kiire loppuu jokaisen kohdalla,  tänäänkin saimme kuulla kahden ihmisen poismenosta, tältä pieneltä ja jo vähäväkiseltä  kylältä.  Kovin yllättävä tieto. Mutta osanotto sureville ja aurinkoista äitienpäivää kaikille.