Ei vain harmaata, vaan myös sateista päivää. Kovin oli "motoristeilla" kolea ja kostea kokoontumis päivä, vaan silti oli 112 pyörää liikkeellä ja useissa kaksi henkeä . Onhan nykyisin hyvät varusteet motoristeja varten , kuten kaikkeen muuhunkin harrastukseen. Toista se oli ennen, ei naisväki käyttänyt "pitkiähousuja", korkeintaan lampaan kerityksessä miesten vanhoja työhousuja.  Miten sitä terettiin, 30-40 asteen pakkasessakin kävellä kouluun ja mihin milloinkin, pässinpökkimät sukat vain ja hame oli se naisen asu. No se kansa oli karaistunutta, tuuleen ja tuiskuun tottunutta.

Mikäs tässä on vappuiltaa viettää, sauna lämpiää ja rauha maassa, meidänkin motoristit ovat menneet koteihinsa, kuka pääsi kuivana, kuka kastui, mutta kyllä kesä kuivaa, minkä kastelee.

Lähetys torillakin oli kivasti kävijöitä, siman ja munkkien ostajia, oli kirpputori ja arvanmyyntiä, sekä tietysti kahavia.  Joten hyvää vapun jatkoa kaikille.

 Luin tuossa netti iltasanomaa ja surukseni näin, että ei ole tämäkään Vappu kaikkien kohdalla onnellisesti alkanut. Voi mailmaa pahennusten tähden.