Kaunis todella on Suomen suvi, kiersipä missä päin tahansa, Kauniit ilmat myös Luojamme meille järjesti, vaikka säätieteilijät edeltäpäin kovin epävakaista säätä povasivat.  Muutamaa vesipisaraa lukuunottamatta kaikki motoristitkin säilyivät kuivina. Pienten vastoinkäymisten jälkeen päästiin keskiviikkona lähtemään tienpäälle, kolmella autolla ja viidellä pyörällä.

Tämä kaunis leirintäalue Leppävirralla, oli ensimmäinen tavoite. Mutta ennen sitä, tuli toinen ongelma, vähän isompi kun asuntoauton vaihdelaatikko päätti, että hälle matka riittää jo. Sitten päätä kynsimään ja miettimään mitä nyt ?

 Siilinjärvellä jouduimme jättämään auton eräälle korjaamolle ja saimme siitä  "pikku pösön" vuokralle. Väki piti ahtaa niihin kahteen muuhun autoon ja eväät, vaatteet, onget sun muut tarpeet siihen pösöön. Niin körryytettiin Leppävirralle, motoristit olivat ehtineen ennemmin perille ja siellä naurusta kippurassa kuvaamassa kun pösö saapuu ja tukkisaappaat on ikkunaa vasten, taitavat muistaa lopun ikäänsä.   

Matkamme jatkui seuraavana päivänä Kotkaan saakka, sinne tuli kolme motoristia kahdella pyörällä, siellä taas hajaannuttiin mökkeihin ja seelattiin mökistä toiseen. Illan himmetessä oltiin rannalla, osa uikin Suomenlahden rannassa.Kuvia tietysti otti jokainen, kuka parempia, kuka vähän heikompia, tässä on yritetty kuvata tuulimyllyjä.

Mikä oisi ilta ilman krillivalkeaa ja Suomalaista vihannesta, MAKKARAA.    Ei kahta, ilman kolmatta, sanotaan ja niin se kolmas vastoinkäyminen tuli, kotkassa, kun yksi motoristi loukkasi jalkansa eikä voinut jatkaa pyörällä matkaa.  Taas siinä tehtiin uusia suunnitelmia ja niin kaikki jatkoi taas matkaa. Joukossa oli yksi motoristi ilman omaa pyörää joten ongelma ratkesi hyvin. Sitten porukka ajeli Tohmajärvelle ja Jänisjoen tuville Niiralaan.

Lappeenrannassa pysähdyttiin torille, osa porukasta kävi hiekkalinnaa katsomassa ja siellä pienet tytöt pääsivät karusellin kyytiinkin, toiset viihtyivät torilla syöden ja Lausepaitoja ostellen. Kuvassa on suihkulähde Lappeenrannasta.

 Neljänneksi yösi saavuimme Onnelan matkailutilalle ja siellä olikin paljon mahdollisuuksia touhuiluun. Oli lautalla seilaava Trasiitti sauna, monet muut hauskuudet, jopa ralliajoa oikeilla autoilla. Sieltä jäi jokaiselle varmaan hauskat muistot, varmaan käydään joskus uudelleen.

 Hauskaa, mutta raskastakin kun porukassa oli alussa 21 henkeä, sitten 24 ja viimeisessä paikassa meitä oli 33.