1245609381_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Niin se reissu tuli tehtyä, siis Vihtiin. Olimme parkkeerattuna Pappilan pellón koulun pihassa, jossa koulussa ja pihassa enin osa tapahtumista  oli järjestetty.

Tuo virsi 574 laulettiin avajaistilaisuudessa perjantaina. Oli kaunista kuultavaa, kun iso seurajoukko lauloi, ilman valtavia orkestereita, pianon säestyksellä. Siitä oli hyvä alkaa ja rauhoittua kuuntelemaan raamattutunteja ja lähettien kertomuksia eri lähetys kentiltä.

Yksi liikuttavimpia esiintyjiä oli nuori mies, joka oli sokea. Isä tai äiti talutti hänet mikrofonin luokse, niin hän haitarilla säesti itseään ja lauloi komealla ja kuuluvalla äänellä hengellisiä lauluja, siten vammastaan huolimatta palveli Jumalaa.

 Siellä koululla oli Basaari, jossa oli varmaan jokaisesta maasta missä Kylväjällä on lähetystyötä, tuotu naisten tekemiä käsitöitä, toinen toistaan kauniimpia liinoja , tyynyn päällisiä, koruja ym.ym.

 Tuo alttari kuva on kovin huono, mutta laitoin sen kuitenkin tuohon, se on Vihdin kirkon alttari taulu, mutta kaukaa kuvattu,  Ilmat eivät oikein meitä suosineet reissullamme, mutta maisemat olivat kauniit, jylhät kalliot ja runsaat järvet matkamme varrella.

1245609501_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sysmässä päijänteen rannalla oli kaunis leirintä alue, oli niin uima-, kuin kalastus vettäkin, vesi tosin oli kylmää, mutta paiste kalat sieltä nousi,

 Nyt on sitten Juhannuskin takanapäin, ilmatkin lämpesivät,aattona sataa tihuutti vettä, mutta lihat ja makkarat paistuivat ulkona, letut paistettiin sisällä,  niin ja savusaunakin oli kylpijöiden käytössä,