29.5.2018%20008.jpg

Hyvää sunnuntai-iltaa vaan kaikille. Näin on päästy jo kesäkuulle ja samalla toukokuun helteet jäivät taakse. Mutta eilen oli vielä lämmin, kesäpäivä jossa saimme juhlia pojan tyttären lakkiaisia.

EMILIA%20006.jpg

Ensin olimme koululla juhlassa ja sitten heidän kotonaan, suvun ja ystävien kera. On se aina virkistävää nähdä ja kuulla niitäkin ystäviä joita ei muutoin juuri tapaa. Se on tää elämä mennyt niin kiireiseksi ettei ehdi kyläileen  eikä ole enää juuri soveliasta kyläillä muutoin kuin kutsuttuna..  Monesti sunnuntain hiljaisuudessa ajattelee, että voisi sitä jossain käydä, samalla tulee ajatus että  että jos ei ne tykkää. Yleensä kyllä kaikki nauttii yllätysvieraistakin, vai onko se vain kohteliaisuutta.

Toisaalta tässä vanhetessaan tulee sellainenkin tunne, että ei sitä uskalla eikä osaa olla ja puhua mitään ettei sano väärin. Uskaltaako kommentoida tai sanoa mielipiteensä niin, etteikö siitä joku loukkaannu, vedä hernettä nenään kuten sanotaan. 

Tänään kävimme yhdeksävuotis synttäreillä, tyttären,tyttären, tytär oli nyt juhlinnan kohteena. Niin reipas ja iloinen koululainen. Oikein hyvää ja siunattua kesää heille ja kaikille muillekkin.