Rauhaisaa sunnuntaipäivän iltaa kaikille. Talvi jatkuu talvisena, mutta päivä on pidentynyt aamusta ja illasta.  Pakkasetkin ovat pysyneet ihan kohtuullisina, joskin tuulista välillä ja kevyttä lumisadetta. Sadehan ei meitä haittaa  jotka voimme valita, olemmeko sisällä vai ulkona, toisin nuo maailmanrantoja kiertävät urheilijat, no oma valintansahan sekin on.

 Niitä tuossa on tullut seurattua istuskellessa.  Aamulla poikkesi yksi tytär miehensä ja tyttären tyttärensä kanssa, sitten on ollut rauha maassa.  Sekin sopii vaihteeksi jo tässä iässä, mielellään sen sunnuntain on mitään tekemättä, tietysti voisi ajella jonnekin käymään, tapaamaan tuttuja ja kuulemaan kuulumisia, mutta jotenkin sekään ei aina houkuta.

Tuossa lueskelin netistä vaalipiirimme ehdokkaita, paljon on puolueita, paljon on ehdokkaita, kovin vähän tuttuja ja tunnettuja.  Pitää vähän seurata mitä porukat on tehneet ja mitä aikovat tehdä. Lupauksiin ei voi luottaa, ne muuttuu kun perille pääsee, vanhat vie ja uudet menee mukana. Siihen se kaatui sotesoppakin, hyvä niin, toivottavasti vanha hyvä mallimme saa jatkaa ja kehittyä  ilman EU:n määräyksiä. Valitettavasti meidän johtomiehet haluavat olla kaikessa EU;n ytimessä, mallioppilaana, ovatpa ohjeet kuinka turmiollisia tahansa omalle maallemme.