Tässäpä teille  näyte täydellisestä sekamelskasta joka sijaitsee  minun verstaassani, eli yhdessä kamarissa. Eipähän tarvi usein siivota kun ei ole lattiaa mitä siivoisi.

Mutta välipä sillä, koreja kuitenkin tulee, hitaasti, mutta varmasti ja menekki on toistaiseksi ollut hyvä. Ei ole paljo kasaan kertynyt. Tulee aina silloin tällöin joku euro pussiin.  No, ei näillä rikastuun pääse sillä teko on aika hidasta, lankaa ja niittejä kuluu, pussit  tosin on "jätettä"  jota ihmiset ovat oppineet keräämään ja toimittamaan aina jonkun tutun välityksellä.  Kiitos siitä.

Tuossa välittyi tieto tuolta Lapin porstuasta, että pikku Viljami tarvitsee villasukkia,  Jemmassa olevia on , mutta vähän vielä isoja, niin kudoin tällaiset ja sitten isompia mukaan.  Lapsen jalka kun kasvaa yllättävän nopeasti.  Tuossa sivussa näkyi noita sinisiä  "päreitä"  joita juuri olen ommellut, monen laista koria pyörii mielessä, niistä ehkä kuvia sitten joskus.

 Ajattelin kyllä jo välillä, että lopetan  niin kuvaamisen kuin kirjoittamisenkin, tulee sellaisia "lamakausia" että ei tunnu kiinnostavan mikään.  Mutta paistaa se päivä risukasaankin, sanotaan ja näin on . Nytkin aurinko kuultaa pilven takaa ja pakkanenkin on vähän hellittänyt.  Kyllä se siitä iloksi muuttuu.