Kevät keikkuen tulevi sanoo vanha sanonta ja pitää paikkansa yhä. Aika loskainen on pihapiiri ja luntakin vielä kasapaikoissa ja muuallakin, vaan eiköhän ne lähipäivät niitä  vähennä.

 Olimme viikonloppuna virkistysretkellä Kunnonpaikassa, kyllä sielläkin vielä lunta oli, mutta kotimatkalla sunnuntaina oli niin keväisen oloista kun aurinko paistoi ja laajat aukeat lähes sulia.  Nyt on vähän harmaata ja sadellutkin hieman.

Tuohon vimpaimiin laitoin jälleen yhdet värikkäät sukat, ensin laitoin kuvan sukkien saajalle (äidilleen) kysyin tarviiko kukkia laittaa. Eskarilainen oli todennut, että ei tarvi kun hän sitten huolehtii, että pysyykö ne paikoillaan. Näin huolehtivainen tyttö.

Surakka 010.JPGSurakka 006.JPG

44:n hengen voimalla käytiin noita käytäviä taaplaamassa  ja lauantain retkikohde oli jälleen kuopion tori ja isompi osa meni Ikeaan saakka. Kauppahallin myymälöitä kateltiin ja kahviteltiin. Torilta ostettiin kalakukko, eipä siinä muuta oikein ollutkaan, pari kirpparipöytää. Tarttuihan siitä käteen kaksiparia Vernasarjan kahvikuppeja.

Surakka 005.JPG

Tällainen erikoisuus nähtiin siinä torilla, ei ole aiemmin moiseen törmätty.Paikalleen asennettu pyöränpumppu. Hyvä keksintö.