Tällainen pörröturkki saapui päivällä aterioimaan "työ"huoneeni ikkunan taakse. Sieltä se kaivoi linnuille tuomaani, litistemyllyllä, tehtyä mursketta, ensin maasta, unkarinsyreenin juurelta, sitten nousi tuohon lavalle syömään lumen peittämää jauhoa.   Ei pelännyt mummon möykettä, olin juuri niittaamassa tekemiäni koreja, joita oli kaksi kappaletta, en niistä laita kuvaa, luulisitte että kuvaan samoja koreja.?  

 Tämän kuvasin ja laitan tänne, koska tämän tein tänään. Tuli kunnollinen ostoskori, vaikka isommallekin perheelle, ja tulee kestämään kovankin kulutuksen.  Viimme viikon lopulla ompelin eräälle rouvalle kaksi puunkantokassia, niiden teossa oisi kyllä pitänyt olla suutarin kone, eiollut helppo homma, mutta pistän nyt kuvan kuitenkin tänne näkyviin.

Ehkä kelpaavat tilaajalle, saas nähdä.   Jospa jonkun korin vielä tekis ja sitten raivaisi kamarin  ja keskittyisi vaikka joulua suunnittelemaan, kutomaan ja ompelemaankin jotain.  Nyt onkin kutomiset jääneet kovin vähään,  muutamat lapaset, tässä tulee viimeisimmät.

 Huopanen langasta neulotut ja vähän huovutetut.