2014 penkkatie 011.JPG

Monenlaista touhua ja tohinaa on jälleen viikkoon sopinut. Torstaina vietettiin porukan kanssa grilli-iltaa  ja myös saunailtaa. . Perjantai taisi olla kotopäivä, ainakin mummolla,  pyykinpesua ja sellaista. Asuntoautoon jotain vuodevaatteita  vein, tulevaa porukan reissua ajatellen, meitä on jälleen reilu kaksikymmentä henkee lähdös, motoristireissulle. Pyöriä vain tälläkertaa on  on vähän, mutta autoja useampi, toivottavasti säät ja kelit ovat hyvät. ei liian kuumaa, on minun toiveeni.

Eilisen päivän olimme pojan perheen luona valutalkoissa, tekevät uutta autotallirakennusta. Minusta ei valuhommassa apua ollut, olinpahan vain mukana, liian kuumaa oli auringonpaisteessa. Niin porukka vaan homman hoiti vanhaan malliin, soraa, vettä ja sementtiä myllyyn, kippaus kärryyn ja kippaus laudoituksen väliin. Kyllä siinä hiki virtas ja juomaa kului.

2014 penkkatie 012.JPG

Tänään ajelimme naapuri kaupungissa pihakirppis tapahtumassa ja samalla katselimme maisemia, joita emme ennen ole ajelleet.  Ajelimme Joenvarren penkkatienkin  ja siitä nuo pari kuvaa. Kauniita on maisemat.