Niin on isänpäivä ehtinyt ehtooseen, Yhtä lukuunottamatta, olivat kaikki lapset liikkellä, kellä koko perhe, kellä osa mukana. Touhua ja ääntä riitti, tuvan täydeltä.

 Lapset leikki omia juttujaan, kuka piirteli ja muita sisä hommia hommas. Poikaset ajelivat pihalla mopolla, ja hauskaa näytti olevan, Ja nuo meidän "isot" pojat , ne vääntää vitsiä joka väliin, ei ole huumorin kukka kuollut mailman hallaöissä. Mikä sen hauskempi on kuin viaton huumori, nauru ja ilo kaikilla. Toivottavasti, ei mailman myrskyt koskaan saa huumoria joukosta tukahduttaa.

 Kahvia ja pullaa kului, ja se kahvin keittäminen meillä osataan, sitä pitää aina kannusta tulla, kun joku kallistaa. Karjalanpaisti ja perunat tekivät myös kauppansa. Jaa. ja ne tiskikoneet myös aina toimivat, ihan sillä peri suomalaisella virralla ja voimalla.  Nyt on hiljaisuus, otin tuossa lääkkeet, kävin ensin makoilemassa ja mittailin verenpainetta, kun nousi vähän liian korkealle. Mutta jospa se siitä rauhoittuu, tiistaina oisi kontrolli aika omalla lääkärillä.

 Mutta nyt hyvää isänpäivän iltaa kaikille ja kiitos käynnistä.

Pidä meitä turvissas, Jeesus, armohelmassas, Suojaas sulje isänmaamme, Sulta kaiken lahjaks saamme. Johda ,Jeeus ,rakkahin, Meidät taivaan kotihin."