Tässä Tuomen kukkia kaikille blokissani vierailleille kiitokseksi. Avasin blokini, tarkoituksella jotain sepustaa, mutta aloin lukemaan kommentteja, siinä meinasikin päivä mennä. Paljon oli sellaisia viestejä, joita en ollut lukenut.

           . 

Niin on toukokuu loppuun kulunut ja kesäkuu alkanut, tuomi pian jo kukkansa varistaa. Vähän on ilmat lämmenneet, mutta tuulet ovat aika kovia.  Vähän tuossa on kasvimaatakin  papan kanssa laitettu, en mitään isoa laittanut, turhaa työtä haalia, kun jäävät kuitenkin huonolle hoidolle.  Eilen laitettiin perunan siemenet peltoon ja nyt oisi sade paikallaan, kun poijaankin jyväpienokaiset ovat jo pellossa.  Kovin menikin pilveen, kait siitä sade tulee kun ehtii.

 

Tuolla teiden varsilla näkee vielä Suomen historiaa, muutama vuosikymmen sitten olivat rehusiilot kuvan luokkaa, oltiin edistyksellisiä, kun oli oikein rehutorni navetan takana. Näyttää siltä, että tänäpäivänä ei mikään riitä, haalitaan enemmän ja isompaa, työtä loputtomiin. Ollaanko onnellisia, vai työn ja kuormien uuvuttamia, loppuun palaneita???

Otin tämän kuvan tässä jokunen viikko sitten tuolta naapuri kylältä, on niin söpö.

 Mitähän vielä höpäjäis.? Niin oli ja meni myös äitienpäivä, kuten aina ennenkin. Kukkia ja kortteja ja lämpimiä halauksia, vaan arvokkaimmat ovat ne ihmiset, lapset, miniät ja vävyt ja ne lastenlapset ja heidän lapset. Talo on elämän ääniä täynnä silloin.  Huomenna on Helatorstai, viikonloppu monessa kodissa juhlien täyttämää. Kyllähän mekin niistä osamme saamme ja pienoisten synttäreitä siihen pitkin kesää, kesälomalaisten odotusta, niin ja omat suunnitelmat siihen päälle. Vaasaan Kylväjän kesäpäiville ja jos sitä jaksais nuorten matkaan "motoristi"reissullekin. Niinkuin huoltojoukkoihin.

Nyt hyvää kesää kaikille, kirjoitellaan taas, kun ehditään.

 Kommentit ovat kivoja luettavia.