Niinpä se juhannuspäivä kallistuu jo illan puoleen, rauha ja hiljaisuus laskeutui taloon. Aatto iltaa juhlistettiin pienoisella porukalla paistaen ja grillaten lihaa ja makkaraa lisukkeineen ja tietysti niitä muurinpohjalettuja kans, kermavaahdon ja mansikoiden kera nautittuna.

Viisi henkeä jäi yökylään ja tänään päätettiin porukalla mennä käymään "kioskilla". Niin mentiin osa kävellen ja me vanahat pyörillä, kahvit ostettiin ja juotiin  ja porukkaa oli kovasti liikkeellä.

Kaikki on suhteellista, mikä on paljon ja mikä vähän.  Kioskilta ajettiinkin ja käveltiin Korventuvalle katsomaan mitä siellä touhutaan, touhuttiin yhtä ja toista ja vieraitakin siellä jo oli.   Sittenpäs rupesi ukkosen ilma uhkaamaan niin kiireesti polkeen kotiin, vähän ehti pisarat kastella mutta kovempi jyrinä ja sade tuli sitten kotiin päästyämme.

Yövieraatkin sit häipyivät kyläilykierroksilleen, ihan kiva oisi jonnekkin lähteä katseleen ja kyläileen, mut jos sitä lähtee, joku varmasti yrittää tänne, näinhän se usein menee.

Katsellaan ja kuulostellaan, hyvää juhannuksen jatkoa vaan kaikille.