Hyvällä vauhdilla on lähtenyt taas vuosi käyntiin, puolivälissä kuuta jo ollaan. Samat vitsit ja vinkeet kuin ennenkin, olimme näköjään olleet vuosi sitten sunnuntaina 15.1:stä  pitämässä lähetyskahvilaa seurakuntatalolla, tietämättä tuosta olimme eilenkin kahvittamassa joukkoa. Neljäkymmentä rippikoululaista ja muu kirkkokansa päälle. Tarjottavaa riitti vaikka väkimäärä yllättikin-

Ei ole normaali sunnuntaina meidänkään kirkossa paljon väkeä, sama ikääntynyt joukko 30-50 henkeen. Sitä miettii välillä, että ketä on kirkossa sitten kun tämä ikäluokka ei enää jaksa käydä. Nuoria ei näy kiinnostavan normaalit messut, jotain erikoista pitäisi olla. Onhan meilläkin koetettu kaikenlaista keksiä, annetaan tehtäviä seurakuntalaisille ym. yritystä.

Eihän ne mitkään konstit auta jos ei Jumalansana saa puhutella ihmisiä,  Herätystä Suomen kansa tarvii, niinkuin pakanamaatkin. Mistä kuuluisi kaksiteräistä  raamatun opetusta,  kuka uskoo meidän saarnamme.  Kuinka voi kukaan enää uskoa ja luottaa edes pappeihin ja piispoihin, jos teot ovat toista kuin opetus.