Täällä sivustoillahan pyörii monen laisia haasteita, lueskelen joskus, en ole niihin osallistunut. Mansikki toivoi että kertoisin viisi ominaisuutta itsestäni, sellainen  pyörii sivustoilla. Enpä tiedä osaanko mitään sanoa, mutta jos yritän, "yrittänyttähän ei laiteta".

1. Aika iso kokoinen näin nais ihmiseksi, pituutta 173 cm. Painoakin on kertynyt matkan varrella ihan riittävästi, sehän on merkki siitä, että on ollut mitä syö.

2. Hiukseni ovat olleet aina ohuet ja väriltään kait ruskeat. Mutta siinäkin asiassa aika on tehnyt tehtävänsä ja värjännyt hiukseni hopeisiksi.

3. Kaikkia tämän ajan palveluita en ole käyttänyt. En ole koskaan partureissa kampaajilla käynyt, itse olen pääni kammannut ja joskus ne palmikoinut tai muuten

"nutturalle"käärinyt, Tanssisalien saranoita en myöskään ole kuluttanut, enkä elokuvissa aikaani kuluttanut.  Puuterit, lakat ja maalit ovat myös pysyneet kaupan hyllyillä

4.Mieli vaatetukseni on aina ollut leninki, tai mieluummin suora hame ja pusero. Nykyisin kuitenkin, varsinkin arkikäytössä tulee pidettyä niitä "pitkiä housuja" En kulje muodin mukaan vaan mieleni mukaan.

5.  Tällainen tavallinen tasainen tallaaja, omiakin mielipiteitä on, vaan en ole kärkäs niitä esille tuomaan. Nauraakin osaan kun on sopivaa seuraa, vaikka joku voi luulla tosikoksikin. Porukassa olen enempi kuuntelijan paikalla.