IMG_1310.JPG

IMG_1309.JPGIMG_1308.JPGIMG_1304.JPG

IMG_1302.JPGIMG_1306.JPG

Kauniin aurinkoisessa säässä saimme viettää papan syntymäpäivää sunnuntaina. Meinasipa se ilma olla liiankin lämmin, mutta hyvin selvittiin. Illalla oli lauluseurat ja pidettiin  pihalla. Aurinko osin painui metsikön suojaan ja itikat antoivat rauhan, niin oli kiva istuskella pihalla.  Siinä oli pikkuväelläkin vapaampi olla  eikä häirinnyt ketään.

Kanttorimme oli säestämässä ja edellälaulajana, kun laulettiin virsiä ja Siionin matkalauluja, noita lapsuudesta asti tuttuja ja rakkaita lauluja. Se vain niin harmittaa, kun kaikki on uudistettu ja muokattu nykyajan ihmisille mieleiseksi, otettu se terä ja puhuttelevuus pois.  Mutta kuitenkin se perus sanoma on vielä mukana, ei siinä tarvii huojumista, eikä tanssimista kun vain sydän on mukana.

On mennyt Luterilainen kirkkokin vapaidensuuntien mukaan, kysynkin kelle Herra  osoitti  sa nansa kun Hän sanoi Profeetta Aamoksen kautta ," Vie pois minun edestäni virttesi pauhina, en tahdo kuulla sinun harpujesi huminaa." Ettei vain me oltaisi niitä joille hän sanoi.

Laitoin sivun värittämiseksi tuohon noita kuvia, Orkkideat ovat minun omiani ja alkoivat sopivasti kukkimaan, muutama kuva on synttärikukista.