Reissussapa niinkin, oltiin viikonlopun aikaan, tostai on toivoa täynnä, mutta meillä se näytti päättyvän alkumetreillä kun auto peruutti asuntoautomme kylkeen, vioittaen asunto-osan ovea. Mutta toivossa jatkoimme matkaa, kulkemalla hytin kautta. Ensin Seinäjoelle sukuloimaan ja illalla Isoonkyröön, Kansan Raamattuseuran Kurssi ja leirikeskukseen yöksi.

Oli todella tutustumisen arvoinen paikka, Suomen ensimmäisen tekojärven rannalla, Joka kaipaa luonnon rauhaa ja hiljaisuutta, kannattaa käydä.  Tämä on vanha ruukin kartano, jossa on oma kirkko ja hautausmaa.

Kaunis Engelin suunnittelema kirkko, valitettavasti emme päässeet sisälle, mutta katselimme vanhaa hautausmaata, on sitä ennenkin  osattu, tehdä raudasta kauniita esineitä, kuten ristejä. Otin kuviakin  vaan en näköjään niitä tänne siirtänyt. Polkujen varsilla oli sellaisia istuimiakin, joita ei kukaan särje eikä siirrä, laitan kuvia myöhhemmin niistä.

Matkamme jatkui perjantaina, Laihian markkinoiden kautta  Vaasaan. Lähetysyhdistys Kylväjän kesäpäiville. Päivien aiheena oli "Juuret ristissä." ja oli tehneet tällaisen teoksen siihen koulukeskuksen pihaan, jossa tilaisuudet pääosin pidettiin. Tilaisuudet toki sisällä ja kirkossa. Vaasan Pääkirkko, Pyhän Kolminaisuuden kirkko, oli todella komea sisältä ja ulkoa, mutta en ottanut kuvaa siitä. Kuvia otimme kauniissa kirkkopuistossa, eräästä lehtikuusesta.

 Tässä puussa oli kokoa ja näköä, ei tosin pääse tässä oikeuksiinsa.

Ilmat suosi tilaisuutta, lauantai yönä satoi useamman tunnin, mutta aamuun selkeni ilma, oli mukavan viileetä ja sunnuntaina oli hyvä ajella kotiin, vettä satoi pitkin matkaa niin ei ollut autossa liian lämmin.

 Oli oikein virkistävät päivät, hyviä Raamattutunteja, virsiä ja nuorten omia sanoittamia ja esittämiä lauluja. Paljon lähettien tuomia terveisiä ja tietoa eri lähetysmaista. Opetusneuvos Rovati Olavi Peltolan raamattutunti on aina ylitse muiden. Se on todella "Raamattu tunti", eikä mitään höpinää. Kunpa meille nousisi uusia tällaisia, todella uskossa eläviä sananjulistajia, varmaan monet kiinnostuisivat, ainakin toivon niin. Jos me elämme ja Jumala suo, seuraavan vuoden päivät ovat Imatralla.