No mikä.?   Sepä juuri. Nämä koneet kun pelaa sillain kun huvittaa.  Pätkii ja tökkii.  Kuuntelin tuossa Marianpäivän Jumalanpalveluksen eräästä Helsinkiläisestä kirkosta ja se oli semmosta souta, saarnan pitäjiäkin piti olla monta kappaletta ja ei siinä hengellinen puoli asiasta tullut silti juuri esiin.

Kirjoitin tähän kommenttia ja sinne se meni "kankkulan kaivoon " Kait se tämä Suomen kansa ei kaipaa enää muuta kuin sirkushuveja, niin voi omatunto rauhassa uinailla ja nauttia ajallisesta hyvästä, elää himojensa ja halujensa mukaan rauhassa. Piispatkin puhuvat vastoin Raamatun sanaa ja pyhiä totuuksia.  Suuri on vastuu, kun sokea sokeaa taluttaa ja molemmat samaan kuoppaan lankeavat. Eihän tämä ole yllätys, sanassa jo varoitetaan suolan mauttomaksi käymisestä, että millä se saadaan suolaiseksi. Puhutaan kaksiteräisestä miekasta, joka tunkee lävitse, missä on se sanan miekka ja suola.

"  Voi mailmaa pahennusten tähden, pahennusten täytyy kyllä tulla, mutta voi sitä jonka kautta pahennus tulee." kuinka paljon kirkko aiheuttaa pahennusta tänä aikana, kuinka paljon eroaa kirkosta ihmisiä sen vuoksi, etteivät löydä sieltä ravintoa heränneelle sielulleen.  Jumala ei ole vihan Jumala, eikä koston Jumala, vaan rakkauden ja anteeksi annon  Jumala, kaikkia ihmisiä kohtaan ja odottaa, että ihminen palajaa takaisin luopumuksen ja synnin tieltä. "ei syntien suuruus ketään kadota, vaan katumattomuus."