Hyvää ja rauhallista sunnuntaipäivän iltaa teille kaikille. Rauhallinen on ollut meidän päivä tänään, kaksin on aikaa kulutettu, surffaillen naamakirjassa ym. lla näillä koneen sivuilla. Minä en kyllä surffaa kuin muutamien tuttujen sanomalehtien  otsikoita katsomassa ja täällä blokissa jonkin verran.

Eilen olikin sitten taas vilinää ja vilskettä ja kun kerääntyi lasten perheitä paikalle  poriseen ja tapaamaan  toisiaan ja olipa se minun rakas sisarenikin jälleen paikalla, kuten niin monesti ennenkin.  Perjantaina lämmitin uunin ja leivoin leipää, kolomia sorttia, sitten laitoin uuniin myös kaali- ja makaroonilaatikot kypsymään. Osa perheistä kuten minäkin, tykkää kaaliruuista ja lapset kun ei siihen koske, niin heille sitten toista sorttia. Kaksivuotias poika istui mumminsa polvella ja sanoi, että hän maistaa ja niin poika pisteli kaalilaatikkoo suuhunsa.

Kovat pakkaset hellittivät ainakin muutaman päivän ajaksi ja niinpä minäkin uskaltauduin kävelylenkille tuossa hämäränkähämäsä, pakkasta ei ole kuin kolme astetta, tuuleskeli kyllä jonkin verran vaan ei se näin lauhalla haittaa.

Kuukausi alkaakin olla lopuillaan, alkaa helmikuu.  Näin se kesä lähestyy ja sitä odotellessa voi haaveilla kesän reissuista, mutta ennen niitä on monenlaista menoa ja touhua. On synttäreitä pienten ja isompien,  kesäntullen muutamat rippijuhlatkin, lakkiaisia ei meidän porukassa tulevana keväänä olekaan. Jospa terveys säilyisi, että jälleen kaiken nähdä saisi.