Kiirettä pittää, ei meinaa joutaa koneelle loriseen. Nyt on niin kuuma päivä, että katselin varjoisimman huoneen ja istuin tänne laittaan edes pienen jutun.

Motoristit 026.JPG

Olimme tuossa viidenpäivän reissulla, niin sanotulla "motoristi reissulla", tosin pyöriä oli vain viisi ja autoja kuusi.  Henkilöitä 24 ja ajoittain 29. Oli siinä touhua ja tohinaa, kun sortinsakki oli liikkeellä.

Lähtiessä sovittiin ensimmäinen pysähdys paikka jonne kaikki kokoontui, kuka syömään tai muille tarpeilleen. Taas sovittiin seuraava paikka jonne pysähdytään . Näin matkaa tehtiin ja saavuttiin Rauhalahden camping alueelle, sieltä oli varattu tarpeellinen määrä mökkejä ja me papan kanssa nukuttiin omassa autossa. Ei muuta kuin pannu porisemaan ja ruuanlaittoa suunnittelemaan.

Kaksi vuorokautta olimme siinä, nauttien auringosta ja yhdessä olosta , osa toki uimisestakin.

 

Motoristit 007.JPG

Motoristit 006.JPG

Satamasta nousimme laivaan ja menimme Kuopioon, suuntana tori. No, nuoret laittoivat mummon ja papan tällaiseen katujunaan ja itse menivät torille kävellen.

Oli kait joku juhlakiertue kun ajeli ja mutkitteli pitkin Kallaveden rantoja ja koko ajan kuului selostus rakennuksista sun muista nähtävyyksistä. Yhden kerran kun juna pysähtyi meni kuljettaja ulos ja kertoi, että nyt on ejeltu Kallaveden rantaa ja alkoi laulamaan "Kallaves laulun" Kyllä siitä lopulta Torin laitaan päästiin.

Motoristit 044.JPG

Perjantaina ajoimme ensin Kolille, kun joukossa oli niitäkin jotka eivät olleet koskaan siellä käyneet ja niin saivat kuntoilla joilla kunto kesti.  Matkamme jatkui Pielisen eteläpuolitse Lieksaan, Timitranniemeen. Siellä oltiin sunnuntaihin saakka, nauttien jälleen auringosta, saunomisesta, syönnistä ja kaikesta muusta, oli tosi ihana paikka.

Motoristit 051.JPG

Motoristit 060.JPG

Lauantai iltana järven rannalla ja saunan terassilla istuskellessa, joku alkoi kuvaamaan porukkaa näin ja niin siinä sitten juoksuttivat vähän jokaista. Sunnuntaina olikin sitten jälleen kova urakka, selvittää kaikki tavarat, kassit ja pussit ja suunnata koteja kohti.. Tämä nyt tällä istumalla.