Eipä tässä ole tullut paljon höpistyy tänne blokiin, syksykö niin laiskuutta iskee vai mikä. Synkkää tosin on tänään, siis ulkona, tosin eilen tuli lunta paksu kerros valaisemaan syksyn synkeyttä. Illalla jo alkoi hienoinen vesisade ja jatkuu  edelleen, taitaa lumet sulaa pois. No, toiset tykkää ja toiset ei, ei ne solsekelitkään kivoja ole vaan vähän lunta ja pakkasta, oisi talven tuntu.

 Eilen oli yhden tyttären tytön syntymäpäivä, jonka johdosta naamakirjassa onnitteluita sai. Illalla hän sitten kertoi, että oli kaveri kosinut ja menivät kihloihin, no sitten uudet onnittelut ja kaiken hyvän toivotukset.

Monenlaisia sattumuksia matkan varrelle mahtuu, eräs onnittelija kysyi, mikähän on tulevan rouvan sukunimi.?  Sulhasen sukunimi kun sattuu olemaan sama kuin morsiammen ja  etunimikin sama kuin morsiammen veljellä.

Monestihan se sattuu että sukunimi ei muutu vaikka naimisiin menee ja tänä päivänähän ei tiedä enää nimen perusteella mitään, kun jokainen voi valita kumpaa käyttää.

Kello käy ja kukkuu, ilta tulee ja kellotkin pätää taas kääntää, on se hullua hommaa.  Jospa lähtis vähän ompeleen niitä päreitä.