kesä 2013 041.JPG

Meidän tapamme reissata, on se, että noustaan autoon ja lähdetään.Usein jo ensimmäisessä risteyksessä pappa tinkaa, että mihin päin lähdetään. Johonkin on aina kuitenkin suunnitelma mutta kun päämäärään pääsee usein useamman tien kautta. Navikaattori on hyvä apulainen, varsinkin silloin kun oudosta kaupungista pitäisi selvitä johonkin tiettyyn suuntaan.

Sitten kun on tarpeeksi ajettu yhdelle päivälle, tutkin leiriytymisoppaasta lähellä olevia mahdollisuuksia ja käännetään auto kiinnostavaan kohteeseen. Joskus tulee pettymys paikan suhteen ja käännytään pois, mutta yleensä ovat siistejä, hyviä paikkoja

kesä 2013 042.JPG

Ensimmäisen yömme vietimme sukulaisperheen pihassa ja toiseksi yöksi valikoitui Tervossa oleva kaunis paikka, yöpyjistä vain oli pulaa vielä tähän aikaan, siellä oisi ollut lasten kanssa hyvä leireillä oli laitettu pihaa lapsia ajatellen.

kesä 2013 043.JPG

kesä 2013 044.JPG

Tuollaiset kivat jutut oli laitettu lapsille.

kesä 2013 049.JPG

Seuraavan yönä olimme Rantasalmella ja valitsimme matkaparkki paikan. No ei paikassa muuta vikaa kuin se, että mitään palveluja ei ollut saatavilla, hotelli meni illalla kuudelta kiinni ja aukesi aamu kuudelta. Olipa toki autossa ruokaa ja juomaa, ei mitään hätää.

Seuraava yö jälleen sukulaisen pihassa  Vääksyn laitamilla ja  seuraava keskellä Tampereen kaupunkia, Sammonkadun varrella. Vielä viivyteltiin ja Kauhavalla ystävän pihassa yövyttiin.

Olihan se jo aika kotiin palata.