Tässä on vanha talo vuodelta 1905, Talo sijaitsee Vilppulassa, Keskisuomessa. Aikoinaan ollut varmaan upea talo, jossa on ollut  "Hermoparantola" jossa on luontaishoidoilla ja työllä hoidettu, sanoisko nykykielen mukaan, Psyykkisesti sairaita ihmisiä.

Talossa on ollut tilaa, terasseja, parvekkeita ja huoneita moneen malliin. Tohtori Lybeck johti laitosta, mutta se toimi vain kymmenisen vuotta ja meni konkurssiin. Talo oli toiminut sitten Helsingin kaupungin "lasten kesäsiirtolana"  Noin kaksikymmentä vuotta sitten oli Tamperelainen porukka vuokrannut kesäpaikaksi ja myöhemmin sen lunastaneet itselleen.

Tällä hetkellä siellä asusti vakituiseen seitsemän hengen "sekalainen" seurakunta, sanoisko heitä "hipeiksi"vai Ekoisteiksi, no en sano miksikään.

 No miksi näitä kuvia tänne laitoin, syy on se, että tuolla kesäloma reissulla , erään kokouksen takia, jouduimme etsimään osoitteen perusteella paikan, josta meillä ei ollut harmainta aavistusta millainen se on. Pääsimme pihaan, tuli ensimmäisenä mieleeni vanha sanonta ja kerroin sen myös talon yhdelle naisihmisellekin, että jos joku on joskus ollut Jumalan selän takana, niin nyt ollaan siellä.  No talo elää tavallaan ja vieras käypi ajallaan.

Ajatuksissani ihailen kuinka kaunis paikka ja rakennukset oisivat, jos se asukas joukko haluaisi tehdä töitä sen ympäristön eteen, vaalia vanhaa perinnettä, ruokapuolessa he sitä tosin vaalivat, käyttävät pitkälle luonnon antimia, hapattaen ja muuten säilöen, Kaikkeen sitä matkoilla törmää, menestystä vaan heille.