Niinpä, niin ei siitä taida vielä hetkeen talvea tulla, lämpöasteita ja lumensekaista vettä tulla tihuuttaa. Vaikka sateet ovet olleet heikkoja, niin märkyyttä silti kertyy, ei maa jaksa enempäänsä vetää sisään. Marraskuu on jo puolessavälissä ja joulu lähenee joutuisaan, pysyykö mummeli mukana menossa.?

Sunnuntain kunniaksi laitoin kinkkukiusauksen uuniin ja samalla lihapalan paistumaan siihen rinnalle, 60 cn. uuni on aika tilava, säästyyhän siinä sähköä.

Puunkantokori 002.JPG

Tässäpä tämä viimeisin tekeleeni, ei ihan helppo ja yksinkertainen homma, niittejä meni aika paljon. Onhan se sitten kestävä ja tukeva kapistus, Siivosin huoneen ja ajattelin lopettaa  tuon homman tältä vuodelta, no mitä sitten tekisin, oottaisin joulua. Kyllä sitten jo aloin suunnittelemaan uusia puunkantokoreja, nythän se on hyvä jatkaa kun on konstit keksitty ja hyväksi havaittu.

Asiasta toiseen, jos on ilmat sekaisin niin on tämä maailma sekaisin muutenkin. Kyllä Luoja ilmansa parantaa, mutta milloin ihmiskunta oppii elämään sovinnossa, miksi pitää sotia jatkuvasti. Miksei voida tyytyä kukin omaan maahan, sen hyvyyksiin, iloihin ja suruihin. Maille on laitettu aikoinaan rajat, että jokainen tietää omat  asiansa  nyt ne ei merkitse mitään.   Toivon rauhaa Suomeen, Jumalan varjelusta kansallemme ja viisautta päättäjillemme, Viisautta ajatella omaa maata ja oman kansan parasta.