Aikaisin alkaa hämärä laskeutua näin pilvisenä päivänä, mutta on sähkövalo saatu jo varmaan jokaiseen Suomen talouteen, ellei sitten ole vapaaehtoisesti jäänyt öljytuijun ja kynttilöiden varaan.
 Lämmintäkin uskoisin jokaiselle riittävän  onhan vaihtoehtoja olemassa ja vaatteista ei ole pulaa.  Onhan se ihan järkyttävää, kun Suomea kiertelee ja kun tapamme on poikkeilla kirppareilla, se tavara määrä, ei jaksa alkaa mitään katseleenkaan, kun tavaraa on kaikenlaista sanoisko sitä ylimääräistä ja turhaa jota jokaisella on omasta takaa kaapit täynnä.
Tottakait kirpparit ovat todella hyvä keino kierrättää tavaraa ja tarvitsijat, etenkin lapsiperheet löytävät tosi edullisesti hyvää tavaraa. Nykyisin ihmiset ovat todella rohkaistuneet käymään kirppareilla, ei se ole köyhyyden merkki, eikä hävettävä asia.

Aika kuluu hupaisaan näin yksin ollessakin, tulet on hellan pesässä, ja puita haettuna, Sen postinkin hain ja sitä lukiessa aikaa menikin reippaasti, niin mitäkö niissä oli ? No tietäähän sen nyt näin ennakkoäänestyksen aloitus päivänä, että "naamankuvia" ja itsensä mainostajia, Ennen sanoivat silleenkin, että kukapa sen kissan hännän nostaa, jos ei kissa ite, ja näinhän se on.  Menestystä vaan kaikille tasapuolisesti, toivottavasti kunnat saavat  kunnan etujen ajajia eikä oman edun tavoittelijoita.

Talitiaiset siinä on jo useamman päivän olleet omaa etuaan tavoittelemassa, että laitettaisiin ruokaa joka oisi helpommin saatavissa, kuin puiden kaarnaa kaivamalla. Lintulaudan pappa jo eilen laittoi ja ruokaa siihen äsken vein  "läskin "paloja puiden oksille riippumaan. Onhan se kiva katsella iloisia ruokailijoita, jospa se kärppäkin taas jossain vaiheessa ilmestyypi.

Oi katsohan lintua oksalla puun  Se laulaa niin kauniisti aina. Se korkeimman kiitokseen aukaisee suun. Sen mieltä ei huolet ne paina, se laulaen Luojaansa kiittää.