Näin se on syksy saapunut Pohjanmaalle. Koivujen lehdet kellastuivat aivan yht äkkiä.  Kylmiä öitä oli, mutta ruoho on kasvanut tähän saakka kun vettä on tullut väliin. Ohrat on puitu jo viikko sitten, mutta Luoja määrää ilmat, milloin pääsevät kauroja puimaan.

 Mustikat on poimittu, sato tosin oli näillä seuduilla heikko, mutta riittävä omiin tarpeisiin. Herukoiden poiminnassa auttoivat rastaat todella uutterasti, mutta vielä oisi poimimista.

Kauneuttakin riittää syksyn harmauden keskelle. Pihlajat ovat kauneimmillaan ja odottavat ottajaansa. Kerran, kauan sitten marjojen puutteessa tein pihlajanmarja hilloa, mutta ei se oikein maistunut, kun ei ollut siihen tottunut. Joten annetaan lintujen nauttia.

Viikko sitten kävimme vielä "syysretkellä" ajoimme perjantaina Manamansaloon, Helmeen yöksi ja lauantai aamuna aurinko loisteensa loi Oulujärven pintaan. oli kaunis aamu. Siitä jatkoimme matkaa Paltamoon, Kainuun Raamattu ja lähetyspäiville.  Lähetysyhdistys Kylväjän päivät.

Oli vielä niin lämmin ettei tarvinnut autossa lämmitystä yölläkään.  Nyt taitaa olla tämän vuoden reissut reissattu, paljon oltiinkin tienpäällä. Toivotaan että tulevanakin kesänä jaksettais kulkea. Mutta kaikki on kiinni terveydestä, mitä luoja suo.