Näinkin voisi tänään sanoa.  Aamu on vähän harmaa, ei sada vaan ei paistakaan. Vähän huonosti nukutun yön jälkeen tuntuu, että olo on vähän "töllö"  En tiedä ikäkö sen tekee vai mikä, kun on päivän menossa, näkee ihmisiä ja kuulee pörinää, sitä sitten sänkyyn mentyä ajatukset alkaa kiertää ympyrää päivän tapahtumien mukaan.

Eilen oli jälleen sellainen vauhdikas päivä, aamulla yhdeksän jälkeen lähdettiin kotikirkkoon, sitten "maakuntakierros" synttäreitä ja muuta mukavaa.  Onhan se kiva aina nähdä sukua ja tuttuja, jutella muittenkin kuin itsensä ja papan kanssa.  Onko sitä kuitenkin niin erakoitunut ja kotona viihtyvä, rauhallisen päivän iltana uni tulee aina paremmin, ajatukset rauhoittuu.

 Eipä se valvominenkaan haittaa, kun ei aamulla tarvi jaksaa lähteä töihin, voi nousta ylös ja tehdä mitä "viitsii". No viitsii ja viitsii, ainahan ne ovat ne pakolliset työt joita ei voi kiertää. Hyvä niin ! muutenhan sitä ei nousisi sängystä lainkaan. Omena kattila siellä hellalla hautuu, pitää mennä ne jauhamaan ja keittämään sose. On se niin hyvää lisuketta  niin letuille kuin pannarille ja mille vain, vaikka puuron kera. Hyvää päivän jatkoa.