Jeesus, salli nimes sun Olla tunnussananamme. Kautta vuoden aljetun  Olkoon nimes lippunamme, Uskovilla kaikilla, Herran liittolaisilla.

Pyhä nimi Jeesuksen Soikoon seurakunnissamme, Armosana taivainen Kaikukohon kirkoissamme. Kaikkia se hyvyyteen Johtakoon ja pyhyyteen.

Jeesus, kalliin veresi Anna olla aarteenamme Että lunastuksesi Uskossa me omistamme. Suo niin vuosi vuodelta Meidän kasvaa armossa.

Jeesus, anna nimehes Meidän tehdä kaikki työmme. Jeesus siunauksehes Kätke päivämme ja yömme. Kirkasta sun sanasi Meille tiemme oppaaksi.

 Nimelles nyt kiitoksen Tuomme vaivain maailmassa, Jälkeen aikain vaiheitten Kerran taivaan kunniassa. Jeesus, Jeesus, nimesi Ylistetty iäti!

Virsi 38. edellinen painos.

Siinä on rukousta, joka pitäisi olla tämänkin ajan ihmisille se kaikkein tärkein asia. Mutta valitettavasti näin ei näytä olevan, ainakaan yleisellä ja virallisella taholla. Toisen laisen kuvan elämänmenosta sai jälleen eilen illalla, kun seurasi virallista Uuden vuoden vastaanottoa, senaatintorilta. Kait siitäkin ketkutuksesta joku tykkäsi, kun oli tori täynnä kansaa, vai lähtikö moni pettyneenä pois.

Kovin köyhäksi jäi piispankin puhe, kyllä hän siinä Jumalan nimen mainitsi, mutta oisi siinä voinut puhua ememmänkin vai oliko astia tyhjä, ei ollut mistä ammentaa. Aikoinaan piispa Gulin sanoi: "Tunnen ikäänkuin lähteen ehtyneeksi." Sitä silloin oudoksuttiin, olihan hällä Jumalan sana astiana, sananlähteenä ja se ei kuivu eikä tyhjene.  

Ei paljoa kansaa kannustanut kaupungin johtajakaan, tuskin se disain pääkaupunki nimitys kovin monia lämmittää. Leipää ja sirkushuveja, sitä näyttää olevan tarjolla. Ketä ne sitten tyydyttää.onko nyt se aika josta raamattu ennustaa. Lopun aika. "Niinkuin oli Nooan päivinä, niin on ihmisenpojan tulemus oleva, he söivät, joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti jona Nooa meni arkkiin." Sanotaan, että he eivät tienneet, että vedenpaisumus tulee, vaikka Nooa oli saarnannut satoja vuosia  ja rakensi arkin. 

"Suo kristus sanas loistaa,Sun tähtes kirkkahan, Se että erheet poistaa Ja opin harhaavan, Oi Jeesus, autuuteni, Sä poika Jumalan, Suo, että Herrakseni Sun aina tunnustan.

Siunattua ja hyvää alkanutta vuotta.