"Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää" ja toinen "jos oisin eilen kuollut, en ois tuotakaan nähnyt"  Tällaisiakin sanontoja ennen käytettiin, tulivat tuossa mieleen, kun katselin kuviani. Nyt saa jo kakun koristeetkin tilata "netistä" vaikka jostain valokuvasta tehtynä. No kermavaahto kuitenkin täytyy itse laittaa, vaikka saahan sitäkin valmiina, muuta kuin ruutaa menemään.

 Oltiin tässä vähän aikaa sitten kuusivuotis synttäreillä ja tietysti ne oli pojan, näkeehän sen tuosta kuvastakin                

Olipahan isä tehnyt pojille näin komean "Tornin"  onko se nyt sitten lintutorni vai mikä, mutta siinä oli kattokin, vanha kattoikkuna, ei hirvenpyytäjien torneissa näy kattoja.

No tämänhän jokainen tunnistaa, että se on tytön "synttäri kakku" Äidillä oli ollut oikeus tehdä kakku kermaa vaille, sitten tytär itse laittoi kermat ja kaunis siitä tuli, kuin karamelli ja tosi hyvää se oli, saimme papan kanssa olla maistamassa .

 Kyllähän näitä lasten juttuja riittää ja mummolle kun lapset ja lastenlapset ovat se elämän suola  niiltä kuulee niin monenlaista.

 Eilenkin oli tuossa kaksi ja puoli vuotias tyttö, söi mummon keittämää soppaa joka oli jäänyt vähän "veteläksi" hän söi sieltä marjoja lusikalla ja sanoi syövänsä mehusoppaa. Pappa kysyi  Syötkö sinä mehua? tyttö sanoi tomerasti,en syö minä juon. Ei mennyt viisas vipuhun, vastaus tuli miettimättä.