Ensimmäisestä Pietari kirjeestä, sen toisesta luvusta jakeita:

6-8. Sillä Raamatussa sanotaan:  "Katso minä lasken Siioniin valitun kiven, kalliin kulmakiven; ja joka häneen uskoo, ei ole häpeään joutuva."

Teille siis, jotka uskotte, se on kallis, mutta niille, jotka eivät usko, "on se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, tullut kulmakiveksi." ja "kompastuskiveksi ja loukkauskallioksi." Koska he eivät tottele sanaa, niin he kompastuvat; ja siihen heidät on pantukin.

Onko käynyt niin, että Suomen Luterilainen kirkkokin on kompastunut tuohon kallioon, ei voi muuhun päätyä, kun ajattelee kirkon, sen piispojen ja pappien toimintaa. Ne papit jotka pitäytyvät Raamattuun ja ottavat todesta sen ohjeet ja neuvot, heidät  sysätään kirkon ulkopuolelle, mutta kirkon piirissä saavat toimia homot ja lespot, avoparit, eronneet ja karanneet, kaikki hyväksytään.

Ihminenhän ei voi toista ihmistä tuomita, se on vain Jumalan työtä, mutta synti, se pitää tuomita,

"Voi maailmaa pahennuksen tähden, pahennuksen täytyy kyllä tulla, mutta, voi sitä jonka kautta se tulee." Kuinka suuren pahennuksen nytkin on kirkko ja sen järjestö, Suomen Lähetysseura tekemässä, kun tulevassa lähetysjuhlassa ollaan lähettämässä homopari lähetystyöhön.

Nyt on joitain henkilöitä, jotka ovat vuosia tehneet uskollisesti työtä lähetyksen eteen, uurastaneet vapaaehtoisina lähettäjinä kotiseurakunnissaan, perumassa juhlille menonsa. Moni jää toiminnasta pois. NO, ehkä näillä muutoksilla saadaan sit uusia ihmisiä työhön, aika näyttää ja onko se enää sitä lähetystyötä minkä Jeesus antoi opetuslasten  tehtäväksi.Eikös se tehtävä ole, mennä kaikkeen mailmaan saarnaamaan evankeliumia ja kastaa ja opettaa pitämään kaikki, minkä Jeesus käski opetuslasten pitää. Kuinka henkilö voi muita opettaa, jos ei itsekkään yritä edes elää ohjeitten mukaan.

"Sokea sokeaa taluttaa ja molemmat samaan kuoppaan lankeavat." näinkin Raamattu varoittaa,

11-12.  " Rakkaani, niinkuin outoja ja muukalaisia minä kehoitan teitä pidättymään lihallisista himoista,  jotka sotivat sielua vastaan.

ja vaeltamaan nuhteettomasti pakanain keskuudessa, että he siitä, mistä he parjaavat teitä niinkuin pahantekijöitä, teidän hyvien tekojenne tähden, niitä tarkatessaan, ylistäisivät JUmalaa etsikkopäivänä."