Hymy  Onpas ollut tosi kaunis ja aurinkoinen  aprillipäivä. Kyllä vanhan tavan mukaan ainakin sanomalehdet ovat päivän huomioineet. Missä tehdään olemattomia sopimuksia jääkiekkoilijan  siirrosta, toisessa paikassa liitetään kokonaisia kuntia ja jossain siirretään rakennuksia, noin vaan.

 Mutta meikä mummo laittoi leivän juuren ja suunnittelee lämmittävänsä huomenna (ei ole aprillia) "ison" uunin ja leipovansa, Perjantai aamuna on tarkoitus taas lähteä linja-auto porukalla Rauhalahteen  viikonlopuksi.  Mukana on myös omia lapsia ja lastenlapsia, ja mummo ja pappa on "ruukannu" pitää huolen että on iltapalaa ja päiväpalaa ja kahavia, tarjolla. Se on niin kiva seurata kun lapsilla on hauskaa, he osaavat nauttia uimisesta ja muista harrastuksista ja ennen kaikkea serkukset toistensa seurasta. Skippo kortitkin on mummo jo laittanut valmiiksi.

 Monestihan sitä itse jo väsyy touhutessa, mutta niin kauan kuin voimia on, haluaa koota joukkoaan ympärilleen siinä toivossa, että heillä säilyis rakkaus ja yhteys toisiinsa vielä sittenkin, kun meitä vanhempia ei enää ole. Jokainen tarvitsee jossain elämänsä vaiheessa tukea ja apua ja kuka silloin on se läheisin, ehkä ei kaikilla,  omat läheiset.

  Niin Pääsiäinenkin lähestyy ja porukka on taas innolla tulossa kokolle makkaran paistoon, joten toivotaan kauniita ilmoja, terveyttä ja voimia itselle ja muille, jotka sattuvat lukemaan.