korit 003.JPG     korit 002.JPG

Kevättä kynttelistä, sanoi vanhakansa. Toinen helmikuuta, kynttilänpäivä ja kuopuksen syntymäpäiväkin sattui tälle päivälle. Onnittelut vaan hänelle ja muille merkkipäivän juhlijoille.

 

Olen ollut tänä talvena vähän laiska korien tekijä, tehnyt vähän erilaisia viimeksi, puukoriksi eräälle ja nämä on sitten menossa kait lehti- tai lelukoriksi. Ihan kivan näköisiä tulee kun laittaa pussit nurin. Nuo korit just saman kokoisia muutoin, toinen yksi "päre" matalampi.

Kovat pakkasetkin sitten on taas ohitettu ja kaikki niistä hengissä selvinneet. Nyt on enää neljä astetta miinuksella ja kevyttä lunta satelee, ei tuosta kinoksia keräänny vaan apuhan se on vähäkin lumi ainakin hiihtäjille.  Lenkillä pitäisi alkaa enemmän käymään, jospa sitä innostuisi näiden keväisten ilmojen myötä joista olemme jo saaneet nauttia monena päivänä. Kovasti lämmittää ainakin ikkunan läpi, varsinkin kun istut autossa.

Sukkia olen kutonut joulun jälkeen, ihan aikuisten miesten ja naisten kokoja, vajaa kahdeksan paria. On se niin koukuttavaa hommaa, ei osaa tyhjin käsin istuu.  Mutta, mutta, se lähestyy se kylän myyntinäyttely ja sinnekkin pitää jotain valmistaa. Katsotaan nyt mitä syntyy, vai syntyykö mitään.