Kotona  Jälleen, näin ne lomareissut menee, ja paluu arkeen tapahtuu. Hyvä niin, ei lomakaan jaksa kauan kiinnostaa.

Mutta kyllä lapset osaavat ottaa ilon irti ja nauttia kavereistaan ja tekemisistään.Hymy Uintihan se on kylpylöissä se ykkös asia, siihen kuntosalien monet mahdollisuudet ja meille mummo ihmisille, joilla ei sitä uimataitoakaan ole, on se paras hetki, kun saa kävellä valmiiseen ruokapöytään.Nauru  Kyllä oli Rauhalahdessa runsaat ruokapöydät. ja paljon oli myös käyttäjiä. Paljon iloisia lapsia ja tyytyväisiä vanhempia.

Lauantai oli aurinkoinen ja lämmin päivä, silloin käytiin Kuopion torilla, kuinkas muuten, ostamassa niitä maan kuuluja Kukkoja. Joku osti lanttukukon, joku muikkukukon ja joku jotain muuta.  No Puijon tornillekin yritettiin, mutta se valitettavasti oli kiinni.

 Mutta uimahalli oli avoin, kun palattiin kylpylään. Sunnuntai iltapäivä menikin sitten siinä, kun ajeltiin kotiin ja jaeltiin porukka koteihinsa. Tämä reissuhan on kylällämme toistunut parikymmentä vuotta, aina samaan aikaan vuodesta ja paljon samalla joukolla, aina joku uusikin tulee mukaan, Aina on kiva olla, kaikki nauttii reissusta, kuka sitten iltaohjelmista, kuka mistäkin, Jokaisella on vapaus nauttia, mistä haluaa, mutta yhteis henki on hyvä.

 Jos Luoja suo terveyttä ja elon päiviä, vuoden kuluttua porukka on varmaan taas menossa jonnekin päin, mihin, se selviää syksyn tullen.