Tämän kauniin kukkapuskan myötä tervehdin lukijoitani, älkää luulko, että se on minun kasvattamani, tai meidän pihalta. Tämä on kuvattu kesän kolmannella Suomen kierröksella, tuolla jossain.Reissaaminen on ollut ihan kivaa, kun ei sade ole haitannut lainkaan menemisiä, aurinko, tuo lämpö tosin on ollut vähän liian lämmintä. Autossa matkustaminen, kun ei ole niitä nykyajan ilmastoituja autoja ja  "pappa" ei tykkää vedosta, no kompromissiä on pitänyt harrastaa.

  

 Käytiinpä seilaan Kallavedelläkin, kun sattui olemaan laiva lähdössä 1 1/5 tunnin risteilylle juuri kun kävelimme Kuopion kaupunkia katsomaan, siinä heikko kuva kaupungista, eroittuu siinä ainakin Puijon torni.Kauniit ovat maisemat,

 Tässä yksi siisti ja hyvä leirintä paikka jossa yövyimme, sijaitsee Orivedellä. Yritimme ensin eräälle toiselle "pihaleirintä" paikalle, huh huh sitä näkyä, lähdimme jatkaan matkaan, on Suomessa valinnanvaraa.

 Ilta-auringon kajoa.

 Tässä kuva Viialan kirkon pääovelta, kävimme siellä vihkitilaisuudessa, joka oli toinen reissumme pää kohde, ensimmäinen oli asuntoauton korjaus ja nouto, kun se edellisellä reissulla jäi Siilinjärvelle

 Viimeisen yön olimme Virroilla, Lakarin leirinnässä, oli tosi kaunis paikka.  Oisi ollut hyvät kuntopolut ja kalastus paikat, mutta se eläkeläisen kiire.  Nyt rauhoitutaan ja katsotaan, mitä seuraavaksi.  Kesävieraita vielä riittää.