Vuodet vierii ja siitä huomaamme oman vnhenemisemme ellemme muutoin sitä hoksaa. Kaksospojat  12v. ja sisko heillä 9v. Sielläpä sit käytiin kakkukahavilla ja onnea toivottamassa, niin nämä on jo seuraavaa polvea lapsen, lapsen lapsia.

 Heillä on niin siisti ja kaunis asunto, kaksikerroksisen  paritalon puolikas, tai miten se nyt oikein sanotaan. Nuori perhe, nuorena lapset saaneet, nyt on työn ja touhun aika. Kiitollinen saa olla että tänäkin aikana on työtä riittänyt heille ja muillekkin läheisille.

Yksi nuorimies tässä illalla istuskeli ja lähti sitten kotiin ja kohti työasuntoonsa tuonne kaupunkiin, aikoi kyllä sen työn nyt lopettaa ja aloittaa pääsykokeisiin valmistautumisen. Toivon hänelle onnea siinä asiassa niinkuin muutoinkin elämään.

Pääsiäinenkin lähestyy ja se on merkki siitä, että kevätkin on jo pitkälle ehtinyt, näillä korkeuksilla yleensä Pääsiäisen aikana tapahtuu luonnossa iso muutos, alkaa kunnon loskakelit. Ehkä saamme yhden nuoren miehen käymään silloin tai jo aikaisemmin, tuolta maan pääkaupungista.   Nuoret ovat niin mukavia, siinä ei omaa ikää huomaa, kun on nuorta seuraa ja lapsosia paikalla

No, se ikä ja ikä, minä aina sanon että vanhoja me jo ollaan, ehkä se ei minunkaan naamastani vielä siltä näytä,Kovasti kiitollinen saan olla, että näinkin hyvä voimaisena saan olla kardiomyapatiasta huolimatta, lääkkeet on varmaan osuneet kohdalleen ja ohjeet iskostuneet pääköppaan, kiire ja ressihän on pitänyt jättää, mutta kuinka kiertää ressiä se on toinen asia,  Mutta turha murehtiminen ja hätäily pois, asioista joille emme mitään voi.

 Ei tämä maailma muutu paremmaksi, ei surut ja huolet lopu sillä, että valitamme ja voivotamme joka asiasta. 

"Tyydy onnees ihmislapsi, Luota aina Jumalaan."

No tämmöstä höpinää tälläkertaa.