Näin se vaan kesä jatkuu ilman kärpäsiä ja helteitä, mutta viisi lämpöastetta on tänäänkin ollut mittarissa ja ilma harmaa ja sateinen kuten tähänaikaan vuodesta ruukaa olla. Mullehan se ei tuota ongelmaa, kun on katto päänpäällä ja lämmintä.

Päivällä kävin vähän nuotioimassa, nyt ei tuli levii, olin kerännyt viikkoja jätesäkkiin kaikenlaista törkyä, risaisia vaatteita, lehtiä ja muuta roskaa ja samalla poltin muutamia kahvipussipakkauksia.

tuulan%20matto%20001.jpg

Käsityöt on hyvä harrastus, olen vuosien kuluessa virkannut  noita neliöitä ja nyt tein niistä keinutuolin maton, kahden istuttavaan tuoliin tyttärelle. No väriä tästä ei puutu.Lappuja on vielä jemmassa ja varsinkin langan kerän loppuja. Mitähän tekis seuraavaksi  Kuten kuvastakin näkee eivät laput ole samankokoisia vaikka kerroksia oisi sama määrä, eri vahvuisista langoista virkattu.

Barocca%20004.jpg

Barocca%20005.jpg

Olen minäkin kirppareilla käynyt, mutta harkitsen mitä ostan.

Sain aikoinaan 50 vuotispäivä lahjasta tuon ylemmässä kuvassa näkyvän kulhon.  ystäviltä. Kerran sen itse rikoin, mutta löysin kirpparilta uuden tilalle. Jokin vuosi sitten kiinnostukseni sarjaa kohtaan heräsi kun kirppareilla näitä näin. Olen sitten ostanut kaikki osat jotka olen nähnyt, eivätkä ole olleet kalliita. Kesällä aloimme selvittää, että mitä nämä on. Kävimme Helsingissä eräässä myymälässäkin kyselemässä ja tutkimme nettiä.

Lopulta selvisi, että on Italialaista, BAROCCA sarjaa. Kiva oisi löytää lisääkin, esim. kahvikuppeja ja asetteja. Itse en näitä käytä, ei ole tarvetta, odotan sellaista nuorta joka tarvii ja haluaa. Tänä yltäkylläisyyden aikana vaan on niin, että nuorillakin on omat sarjat kerättynä kun muuttavat omaan asuntoon.