Onpas todella kaunis, aurinkoinen päivä tullut, kylmän yön jälkeen. Mietin , mitä tekis, veisikö mattoja ulos, rupeisiko jotain leipomaan, molemmat oisi tarpeen. Mutta, mutta. Silloin kun on yksin kotona, tulee otettua vähän lunkisti, ei tule mistään mitään valmista. Korien teon kun toistaiseksi laitoin jäähylle, lapasen kujelma tuolla on tuvassa, että kutoo töllyä katsoissa ja silloin se hitaasti jatkuu, kun en juuri töllötä.

Äsken katsoin uutiset ja ne ovat nyt yhtä Japania, eikä syyttä, kauhea, moninkertainen katastrohfi yllätti sen maan ja kansan. Saa siinä nyt viisaat ydinvoiman puolustajat keksiä selityksiä puolustaakseen ydinvoimaloita. Vaikka Suomessa tuollaiset luonnonilmiöt ovat epätoden-näköisiä, voi jotain muuta sattua. Kovin huteralta hommalta tuntuu jo tuo rakentaminen Eurajoella, kuka tietää varmaksi vakuuttaa, ettei siellä jossain vaiheessa jokin paikka petä.

No, poliitikoilla on taas uutta puhumisen aihetta, kun kentillä kiertävät. Toivotaan parasta, jokaisen asian suhteen, niin ilmojen kuin vaalienkin suhteen, kyllähän sitä äänestämässä täytyy, vanhan tavan mukaan käydä, kuukausi on siihen aikaa ja monta mutkaa kuljettavana ennen sitä. Hyvää päivän jatkoa vaan .