Kuuntelin tuossa parituntia  vaalitenttiä, joka tuli naapuri kaupungista suorana lähetyksenä.  Mitä jäi harvaan päähän? No ei paljon mitään, oli yhtä paksua ja tasaista paatosta, kun kukaan ei uskalla oikein sanoa mitään.

Puhutaan terveyskeskusten toiminnasta, puhutaan ydinvoimasta, rautatiestä ja maantiestä, kaikki samoilla perusteluilla  ja sanakäänteillä. Yksi tämänpäivän kuuma puheenaihe, Annin tarina, siihenkin pysähdyttiin ja senhän jokainen tietää kuuntelemattakin, mikä on vasemmiston ja vihreiden         ja monen muun kanta. He myös sanovat mielipiteensä ääneen.

 Petyin siihen, että ainoana paikalla oleva , pappi, opettaja ei avannut suutaan puolustaakseen Raamattua ja tätä Annia. ( Mietin sanoiko kristillistenkään ehdokas siihen mitään.)

  Sen mitä vähän olen tätä juttua seurannut, sehän on yhden nuoren kokemus omassa elämässään, eikä hän tuomitse siinä muita, vaan haluaa tuoda esille sen tosiasian, että Jumalalla on voima ja valta päästää ihminen synnin ikeestä. Kuinka moni alkoholisti, saatananpalvoja  ja jopa tupakkamies on päässyt himoistaan vapaaksi.

Tässäkin toteutuu raamatun sana: "Että he eivät kestä tervettä oppia." Eroavat kirkosta kokonaan, ettei vain tulisi mistään Jumalan sana vastaan, sillä heillä itsellään on arka paikka, luulevat tekevänsä hallaa seurakunnalle eroamalla siitä. 

  " Ken kiertää oi Herra sun tuomios voi, se läheltä tapaa ja kaukaa.

 Kun taivahan pasuna pilvissä soi, kuin kestänen silloin mä raukka.

 Mua syntistä armahda Herra."