Joutsen 009.JPG

Niin se tuli ja mummokin innostui vähän pihaa putsaamaan ja ostinpa muutaman orvokinkin ja istutin pihalle väriläikäksi. Muita en vielä viittinyt ostaa, jos vaikka paleltuisivat pakkasöinä. Muutamaan yöhön ei ole pakkasta ollut, mutta olla vielä voi. Tuon joutsenen löysin jokunenviikko sitten kaupan poistotavaroiden joukosta ja ajattelin, että se sopii tuohon pihakannon päälle. Pitäisi vaan löytää toinenkin.

Joutsen 008.JPG

Saas nähdä miten mummon kylvöille käy, kuolevatko ennenkuin voi ne ulos viedä. Kurpitsan taimet kun venyvät aika joutuin. KOkeilin muutamia yrttejä kylvää ja kokeilla miten kasvavat,  oppia ikä kaikki sanotaan.

Kyllä on niin kaunis ja lämmin ilma ulkona,  pitäisi lähtee pyörälenkille eikä sisällä istuu. Katotaan nyt tuleeko muita esityksiä. kaksi kun talossa on, voi olla ainakin kahdenlaisia suunnitelmia.

Minä olen välillä papan pöydän kalenteria vilkaissut ja näyttää siltä, että missä välissä ehtii missään retkellä käydä, ei ainakaan pitemmälle ehi. No Suomen rajojen sisällähän me kuletaan. Ehkä se on hyväkin kun on menoa ja meininkiä, minä kyllä tykkäisin sellaisesta rauhallisesta meiningistä, päivä kerrallaan ja katottaisiin mitä se tuo tullessaan ja mitä mieleen juolahtaa.  Mutta monenlaista kivaa on  kalenteriin merkattu, on kolmet rippijuhlat, yhdet lakkiaiset, yksi pienoisen syntymä ja tyttären ja hänen miehensä 50+50=100 vuotis synttärit. Paljon muita synttäreitä, ja luoja tietää mitä muuta matkaan mahtuu, sellaista jota emme itse tiedä eikä aavista.  Jumalan varjelusta kesään, elämäämme ja kaikille läheisille toivoen, Jäämme hänen suojaansa.