Lunta%20ja%20sukkia%20003.jpg

Että tällaista huhtikuun loppua Pohjanmaalla ja vielä rantapitäjän takalaidalla. Eilen tuuli ja tuiskusi koko päivän ja on sitä lunta vielä yölläkin tullut. Lämpimän puolella ollaan muutaman asteen verran ja ilma näyttää kirkastuvan.

Tänään on sitten Valtakunnallinen Veteraanipäivä ja pääjuhla on lahdessa. Jospa se tulisi suorana lähetyksenä, eikä iltasella koosteena. Pappa sinne lähti omankunnan juhlaan, seppeleenlaskuun ja juhlaruokailuun , onhan siellä jotain ohjelmaakin. En ole ollut tuossa tilaisuudessa mukana kuin yhden kerran, enkä nytkään lähtenyt. Illalla on omalla kylätalolla talvikauden päättäjäis ilta, joten tuntuu että yksi tilaisuus päivälle riittää.  Meinaa tuo oikea jalakakin niin pakottaa, iskiasko lienee vai jokin muu juttu, odottelen jos se kesä sen parantaisi.

Eipä  sitten muuta kuin odotellaan lumien sulamista ja viheriöivää pihaa,  paljastuuhan sieltä monenlaista moskaa jota täytyy haravoida pois, vaan ei oteta siitä ressiä.  Tuota mietin kun oisi Vappuna se motoristikirkko, millaiset on kelit ja ilma muutenkin. On siellä kirkonpihalla tuulessa ja tuiskussa seisottu joten eiköhän se siitä. No, minä en ole motoristi ja voi olla etten sinne nyt mene. Katotaan.

Kaunista kevättä ja lämmintä kesää jokaiselle.