Olipa taas järkyttävät uutiset, uutiset Kauhajoelta. Mihin tämä mailma on óikein menossa, mikä meidän nuoria riipoo. Miksi . miksi on kysymys varmasti monen huulilla, varsinkin niiden joiden läheisen elämä päättyi tai loukkaantui tuossa ammuskelussa. Onko tämä seurausta siitä yhdenajan vapaasta kasvatuksesta ja Jumalan sanan hylkäämisestä.  Lapsia ei enää kasvateta Jumalan pelkoon eikä liioin vanhempien ja läheisten kunnioittamiseen.  Lasta ei saa pelotella Jumalan vihalla eikä silloin myöskään  tule esille Jumalan suuri rakkaus rikkonutta lastaan kohtaan.  Jumalan suuri rakkaus luomaansa ihmistä kohtaan, on se tuki ja turva, joka on tarjona jokaiselle, Hän ei hylkää huonointakaan. 

  Miksi jo pienten lasten ohjelmat ovat valtavaa hosumista ja riehumista, niin että lapset pelkäävät katsoa niitä, sitten ihmetellään että miksi lapset ovat levottomia.  Toinen nuorten suosima ja käyttämä on tämä netti, sen tarjoamat jutut, jossa kaikki saasta leviää kulovalkean tavoin kaikkialle mailmaan.

  Herätkää hyvät vanhemmat ja asettakaa rajat lapsille, silloin kun se vielä on mahdollista. Opettakaa lapsillenne Jumalan kymmenen käskyä ja mitä ne tarkoittaa,  pankaamme kädet ristiin ja pyytäkäämme voimia taisteluun pahaa vastaan.  Mikä on vastuu näillä eri sivujen pitäjillä, joilla nuoret surffailee.

   Sanoohan Raamattu;"  Joka viettelee yhden näistä minun vähimmistä veljistäni, hänen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen."