Yksi sanonta monien muiden joukossa on tuokin otsikon lause. No, eikö jokaisen päivän pitäisi olla toivoa, uskoa ja luottamusta täynnä? Niin ei vain ihmiselämässä aina ole, surut ja murheet voi tulla yllättäin, tai ne voi seura ihmistä vuodesta toiseen, painaen ja ahdistaen uupumukseen asti. Kenellä se on puolison tai muun läheisen alkoholiongelma tai jokin sairaus, mikä kenellekkin on annettu taakaksi.

Apostoli Paavali sanoo: "minulle on annettu lihaani pistin, saatanan enkeli rusikoimaan minua, etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi." (vapaasti muistista). Mikä sitten oli tuo pistin, sitä emme tiedä, mutta se voi olla joku asia joka häntä painaa ja muistuttaa ihmisen heikoudesta. Siitä ettei ihminen itsessään mitään voi, ainakaan mitään hyvää. Kaikki tulee lahjana ylhäältä, valkeuksien isältä.

tomaatit 003.JPG

Lahjana tuli lämmin ja kaunis kesämmekin, kaikki luonnon antimet ja muut tarpeet. Lämmin kausi vaan täällä pohjolassa on aina liian lyhyt, pakkas yöt tulivat eikä viitsitty sähköllä lämmittää, joten keräsin loput tomaatit laatikoihin ja siinä ne hyvin kypsyy pimeässä ja lämpimässä varastossa.  Monta herkkupalaa on tulossa.