No, ei minulla ja papalla  vaan nuorisolla. Ovatpahan saaneet kukin leikkiä ja rentoutua mieleistensä harrastusten parissa, vai onko käynyt niin, että ovat väsyttäneet itsensä liialla harrastamisella.

Saatiin mekin lomalaisia, kaksi pojan tytärtä tuli tiistai-iltana mummolaan yökylään ja olivatkin niin reippaita, ei tarvinnut kesken yön tulla hakemaan kotiin.  Eilen sitten lähdettiin porukalla maidonhaku reissulle naapuri kaupunkiin ja samalla siellä tutkailtiin shokkipäivä tarjouksia   ja jotakinhan sieltä tietysti käteen tarttui muutakin kuin maitoa.

Kovin oli tytöt huomaavaisia ja toisia ajattelevia, kumpikin  osti neljä patukkaa, erilaiset kumpikin, ajattelin että he vievät tuliaiset äidille, isälle ja pikkuveljelle, mutta ei. Heillä oli selitys kummallakin, mummulle, papalle, sisarelle ja itselle, siis neljä.

Sitten käytiin vielä kierrätyskeskuksessa katselemassa ja sieltä löytyi kotiin vietävät pienet tuliaiset ja muutakin mieleistä. Eno vainaa  ruukasi sanoa: se on sukuvika jos ei suksi luista. kait se niin on, ainakin tavarain hamstraaminen meidän suvussa menee verenperintönä, no ei kaikille ole periytynyt, onneksi. Sellaista kivaa. Tänään kävi systeri jälleen kutimensa kanssa istuksimassa ja päiväkahavilla, yhessä siinä sukkaa kudottiin.